Angelien de Bruijn

Coaching en Counseling
Sta jij in je kracht? Voel jij je energiek en levendig? In contact en liefdevol met anderen? Ben je opgewassen tegen je taken? Heb jij lol in je leven? Voel je jezelf dankbaar voor je leven? Wat heb je nodig? Om jouw eigenheid vorm te geven? Om belemmerende patronen te doorbreken?
Hoe zorg je dat je ontspannen, met plezier en voldoening in je werk en in het leven staat? Wat betekent het om in je kracht te staan? Hoe ziet dat eruit bij jou? Waar heb je behoefte aan, en wat staat je in de weg? Hoe doorbreek je blokkerende patronen, en zorg je dat je ontspannen, met plezier, energie en voldoening in je werk en leven staat? Hoe neem jij je Persoonlijk Leiderschap?
Mijn visie is dat jij zelf het beste weet wat goed voor jou is. Dat gevoel ben je misschien op dit moment (even) kwijt. Het contact met onze eigen kern en onze kwaliteiten is in de loop van het leven meestal bedekt geraakt met aanpassingen en belemmerende overtuigingen,

Mijn rol zie ik vooral om jou te begeleiden in jouw proces van jezelf te hervinden in jouw glans en kracht. Jezelf te ontdoen van de ballast die je naar tobben, vermoeidheid en zwaarte zuigt. Hoe kun je jezelf helpen van het vicieuze naar het delicieuze te bewegen.

Counseling en coaching zie ik als een cocreatief proces waarin wij elkaar ontmoeten en samen zoeken naar de sleutels die jou helpen om goed in je vel te zitten, je op je gemak te voelen met jezelf en anderen. Leven en werken vanuit jouw stevigheid en kracht, waarin jouw kleur, talenten en creativiteit volop tot bloei kunnen komen. Om ook de lastigheden van het leven met een open vizier en zelfvertrouwen tegemoet te treden. Om uit te reiken, risico te durven nemen en lef en lief te hebben.

Hierbij maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring als coach, counselor, organisatieadviseur, trainer en opleider enerzijds en mijn creatieve vaardigheden op het gebied van theatertechnieken, lichaamswerk, mindfullness én zang en stemwerk anderszijds. Dat is allemaal geïntegreerd in wie ik als mens en professional ben; ik stel mezelf graag ter beschikking van jouw ontwikkelingsproces.

Je bent van harte welkom!